Získajte 350€ kupón od Google Ads Zdarma | MR News

08/03/2023

Získajte 350€ kupón od Google Ads Zdarma

Ako získate kredit v hodnote 350€ zdarma pre váš Google Ads účet?

Ako Google partner vám dokážeme pomôcť získať zdarma kupón až 350€ v Google Ads! Naštartujte váš biznis s výkonným online marketingom! Takýto kupón môže získať ktokoľvek, nemusíte mať obavy, že ponuka nie je práve pre vás. Cieľom Google Ads je podporiť čo najviac podnikateľov v ich raste. Nepoznáte všetky výhody Google Ads reklamy? Prečítajte si viac!

 A ako to funguje? Máte nový účet Google Ads už vytvorený alebo ešte nie?

Nie je problém váš účet založíme, prepojíme s našim agentúrnym kontom a automaticky sa vám po preinzerovaní sumy 350€ v rámci prvých 30 dní bonusový kredit pripíše.

Podmienky získania kupónu na Google Ads:

1. Založíme vám nový Google Ads účet a prepojíme ho s našim agentúrnym účtom.

2. Je potrebné počas prvých 30 dní preinzerovať vo vašich kampaniach 350€, následne dostanete bonusový kredit na ďalších 350€ zadarmo. Doba 30 dní musí byť dodržaná.

3. Na minutie kreditu máte k dispozícii až 60 dní.

Posuňte vpred váš biznis a využívajte online marketing vo svoj prospech s certifikovaným a spoľahlivým partnerom! Certifikovaní partneri Google Ads pravidelne študujú a preukazujú svoje schopnosti, aby vám dokázali, čo najlepšie pomôcť s výkonnosťou vašich reklamných kampaní! MR Studio IT je certifikovaným Google partnerom už niekoľko rokov! Získanie kupónu v hodnote  350€ pre vás môže byť skvelou možnosťou ako získať nových zákazníkov a naštartovať váš biznis v online!

Prečo je pre vás dôležité využívať reklamy v Google Ads?

Reklama v Google Ads je veľmi dôležitá pre každú firmu, ktorá chce dosiahnuť úspech. Google Ads je najlepší spôsob, ako zvýšiť povedomie vašej značky, zvýšiť predaj produktov a služieb a získať nových zákazníkov. Google Ads je reklamná platforma, ktorá umožňuje zobrazovať reklamy v Google a na webových stránkach, ktoré sú súčasťou Google Display Network. Platforma umožňuje vytvárať reklamy, ktoré sú zamerané na konkrétne skupiny ľudí. Táto funkcia umožňuje cieliť reklamy na ľudí, ktorí majú najväčšiu pravdepodobnosť záujmu o vaše produkty alebo služby. Google Ads je tiež veľmi efektívny. To znamená, že môžete zamerať svoje reklamy na konkrétne skupiny ľudí a zaplatiť len za tých, ktorí kliknú na reklamu. Namiesto toho, aby ste platili za každú zobrazenú reklamu, môžete si byť istí, že vaše peniaze smerujú tam, kde prinesú najväčšiu návratnosť. Google Ads tiež umožňuje sledovať výkon vašich reklám. Môžete jednoducho zistiť, koľko ľudí kliklo na reklamy, koľko ľudí navštívilo stránku a koľko ľudí si nakoniec kúpilo produkt alebo službu. To umožňuje lepšie porozumieť tomu, čo funguje a čo nefunguje, a tiež pomáha pri optimalizácii ich reklamných kampaní. Okrem toho Google Ads umožňuje prispôsobiť reklamy tak, aby boli čo najúčinnejšie. Môžete napríklad prispôsobiť svoje reklamy cieľovej skupine, aby boli čo najrelevantnejšie a taktiež , čo najatraktívnejšie pre vašich potenciálnych zákazníkov. Všetky tieto funkcie robia z Google Ads platformy skvelú formu pre vaše reklamné kampane!

PPC reklama je veľmi výhodná a populárna. Umožňuje presne cieliť svoju reklamu na cieľovú skupinu a dosiahnuť okamžité výsledky. Inzerenti môžu tiež presne určiť svoje rozpočty a sledovať presné výsledky svojej reklamy. PPC reklama umožňuje získať viac návštevníkov na webové stránky a zvýšiť tak obrat. Je to veľmi efektívny spôsob, ako získať viac zákazníkov a zvýšiť povedomie vašej značky.

Naštartuj svoj biznis

Nenechajte svoje nápady nezrealizované, naštartujte svoj biznis a dosiahnite úspech.

Poďme sa spoznať!