Aké typy reklamy ponúka Google Ads? | MR News

12/02/2023

Aké typy reklamy ponúka Google Ads?

Google Ads ponúka nasledujúce typy reklám, ktoré môžu pomôcť zvýšiť povedomie o vašej spoločnosti a zlepšiť predaj:

  1. Textové reklamy: Tieto sú jednoduché textové reklamy, ktoré sa zobrazujú na vyhľadávacích stránkach Google a sú jedným z najjednoduchších a najúčinnejších spôsobov, ako dosiahnuť cieľovú skupinu.

  2. Obrazové reklamy: Obrazové reklamy sú vizuálne atraktívne reklamy, ktoré môžu byť zobrazené na obsahových stránkach Google a sú skvelým spôsobom, ako zaujať pozornosť cieľovej skupiny.

  3. Video reklamy: Video reklamy sú skvelým spôsobom, ako zaujať pozornosť cieľovej skupiny a zároveň im poskytnúť viac informácií o vašich produktoch alebo službách.

  4. Reklamy na produkty: Reklamy na produkty sú špeciálne reklamy, ktoré sa zobrazujú pri vyhľadávaní produktov alebo služieb a poskytujú zákazníkom okamžitý prístup k informáciám o produkte.

  5. Reklamy na služby: Reklamy na služby sú reklamy, ktoré sa zobrazujú pri vyhľadávaní služieb a poskytujú zákazníkom informácie o službách, ktoré poskytujete.

  6. Reklamy na aplikácie: Reklamy na aplikácie sú reklamy, ktoré sa zobrazujú pri vyhľadávaní aplikácií a pomáhajú zvýšiť stiahnutia a inštalácie vašej aplikácie.

  7. Reklamy na lokality: Reklamy na lokality sú reklamy, ktoré sa zobrazujú pri vyhľadávaní lokalít a pomáhajú zvýšiť návštevnosť vašich fyzických prevádzok.

Naštartuj svoj biznis

Nenechajte svoje nápady nezrealizované, naštartujte svoj biznis a dosiahnite úspech.

Poďme sa spoznať!