Prečo si dať naprogramovať vlastný eshop a nevyužiť krabicové riešenia? | MR News

14/02/2023

Prečo si dať naprogramovať vlastný eshop a nevyužiť krabicové riešenia?

Existuje mnoho faktorov, ktoré by mohli podporovať rozhodnutie o vytvorení vlastného eshopu namiesto použitia krabicového riešenia. Nasledujú niektoré z týchto faktorov:

  1. Flexibilita a prispôsobenie: Pri vytvorení vlastného eshopu máte úplnú kontrolu nad funkciami a dizajnom, takže môžete prispôsobiť svoj eshop podľa vašich špecifických potrieb a predstáv. V prípade krabicového riešenia ste obmedzení tým, čo je k dispozícii v rámci riešenia, a nemôžete úplne prispôsobiť eshop podľa svojich potrieb.

  2. Vlastné funkcie a integrácie: Ak máte špeciálne požiadavky alebo funkcie, ktoré sú pre vás dôležité, môžete ich implementovať priamo do vášho vlastného eshopu. Taktiež si môžete integrovať rôzne nástroje a služby, ktoré by mohli byť pre vaše podnikanie dôležité.

  3. Bez poplatkov a obmedzení: Krabicové riešenia majú zvyčajne mesačné poplatky, ktoré sa môžu zvýšiť v závislosti na počte produktov a iných parametroch. V prípade vlastného eshopu sa nemusíte obávať poplatkov a obmedzení. Môžete si rozhodnúť, koľko produktov chcete ponúknuť a ako chcete eshop využívať.

  4. Bezpečnosť a ochrana údajov: Pri vlastnom eshope máte úplnú kontrolu nad bezpečnosťou a ochranou údajov vašich zákazníkov. Môžete použiť najmodernejšie bezpečnostné protokoly a zabezpečiť, že sa vaše zákaznícke údaje nebudú zneužívať alebo kradnúť.

  5. Marketing a SEO: Vlastný eshop vám umožňuje úplnú kontrolu nad svojimi marketingovými aktivitami a optimalizáciou vyhľadávača (SEO). Môžete si vybrať vlastné nástroje a stratégie pre marketing, aby ste sa dostali k vašim zákazníkom. Taktiež môžete optimalizovať svoj eshop pre vyhľadávače, aby sa zvýšila návštevnosť a predaj.

  6. Unikátny dizajn: Vlastný eshop vám umožňuje mať unikátny dizajn, ktorý sa bude líšiť od ostatných eshopov

Naštartuj svoj biznis

Nenechajte svoje nápady nezrealizované, naštartujte svoj biznis a dosiahnite úspech.

Poďme sa spoznať!