Prečo pri tvorbe web stránok nepoužívať krabicové riešenia? | MR News

12/02/2023

Prečo pri tvorbe web stránok nepoužívať krabicové riešenia?

Krabicové riešenia pre tvorbu web stránok, ako sú napríklad website builders alebo šablóny, môžu byť jednoduchým a lacným spôsobom, ako vytvoriť webovú stránku. Avšak, existujú aj nevýhody používania týchto riešení.

  1. Obmedzená flexibilita: Krabicové riešenia sú väčšinou veľmi obmedzené, čo sa týka možností úprav a customizácie. Ak chcete niečo zmeniť alebo pridať, môžete naraziť na technické prekážky alebo nutnosť zakúpiť si ďalšie funkcie.

  2. Nižšia kvalita kódu: Krabicové riešenia sú často vytvárané pre čo najširšie spektrum používateľov, takže kód môže byť zahltený nepotrebnými funkciami alebo nie vždy najlepšie napísaný.

  3. Značný rozptyl: Krabicové riešenia sú často použité v mnohých iných webových stránkach, takže vaša stránka môže vyzerať ako mnoho iných.

  4. Horšia optimalizácia pre vyhľadávače: Krabicové riešenia môžu byť ťažšie optimalizovať pre vyhľadávače, čo môže ovplyvniť vašu pozíciu vo výsledkoch vyhľadávania.

  5. Závislosť na poskytovateľovi: Krabicové riešenia väčšinou vyžadujú platby mesačne alebo ročne, čo znamená, že ste závislý na poskytovateľa týchto služieb. Ak sa rozhodne prerušiť svoju službu, vaša webová stránka môže byť ovplyvnená alebo dokonca úplne zmiznúť.

V závislosti od vašich potrieb a cieľov môže byť pre vás lepšie vytvoriť webovú stránku s pomocou špecializovaných webových vývojárov.

Naštartuj svoj biznis

Nenechajte svoje nápady nezrealizované, naštartujte svoj biznis a dosiahnite úspech.

Poďme sa spoznať!