Prečo nepoužívať Wordpress pre pokročilé webové stránky | MR News

12/02/2023

Prečo nepoužívať Wordpress pre pokročilé webové stránky

WordPress je jedným z najpopulárnejších nástrojov pre tvorbu webových stránok, no nie je vhodný pre každú situáciu. Pre pokročilé webové stránky môže byť WordPress nedostatočný a môže spôsobiť viac problémov ako úžitku.

WordPress má obmedzené možnosti úprav a vlastných funkcií. Nie je veľmi flexibilný a nemôžete ho prispôsobiť svojim potrebám. Ak potrebujete vytvoriť pokročilú webovú stránku, je lepšie použiť vlastný kód alebo iné platformy pre vytváranie webových stránok, ako je napríklad Drupal alebo Joomla. Ďalším dôvodom, prečo by ste nemali používať WordPress na pokročilé webové stránky, je jeho bezpečnosť. WordPress je často cieľom útokov hackerov a jeho zabezpečenie je obmedzené. Ak potrebujete vytvoriť bezpečnú webovú stránku, je lepšie použiť iné platformy, ako je napríklad Drupal alebo Joomla.

Tu sú niektoré dôvody, prečo by ste nemali používať WordPress pre pokročilé webové stránky:

  1. Obmedzenia customizácie: WordPress je postavený na šablónach a pluginoch, čo znamená, že customizácia webových stránok má určité obmedzenia. Ak chcete vykonať pokročilé úpravy, môžete byť nútení hľadať odborníka na WordPress alebo sa naučiť programovať sami.

  2. Zložitosť a náročnosť na výkon: Pokročilé webové stránky môžu byť veľmi zložité a vyžadovať vysoký výkon. WordPress môže byť pre tieto stránky príliš náročný a spôsobovať problémy s rýchlosťou a stabilitou.

  3. Bezpečnosť: WordPress je veľmi populárny a je často cieľom útokov hackerov. Ak chcete udržať svoju webovú stránku bezpečnú, musíte neustále aktualizovať softvér a pluginy a vyhýbať sa nebezpečným komponentom.

  4. Limity pre správu obsahu: WordPress má určité limity pre správu obsahu a môže byť ťažké správne organizovať a sprístupniť obsah. Ak chcete využívať pokročilé funkcie pre správu obsahu, môžete byť nútení hľadať ďalšie riešenia.

Prečo používať Laravel a nie Wordpress

Laravel je moderná a flexibilná webová aplikácia, ktorá umožňuje vytváranie vysoko kvalitných aplikácií. Je to veľmi silná platforma pre vývojárov, ktorá umožňuje vytváranie robustných aplikácií s vysokou funkčnosťou.

WordPress je najpopulárnejší systém pre správu obsahu (CMS) na svete. Je to veľmi jednoduchý systém, ktorý umožňuje ľahké vytváranie a úpravu webových stránok. Je to skvelé pre tvorbu blogov a jednoduchých webových stránok.

Laravel je vhodnejší pre vývojárov, ktorí potrebujú vytvoriť robustné aplikácie s vysokou funkčnosťou. WordPress je skvelý pre začiatočníkov, ktorí chcú vytvoriť jednoduché webové stránky a blogy.

Naštartuj svoj biznis

Nenechajte svoje nápady nezrealizované, naštartujte svoj biznis a dosiahnite úspech.

Poďme sa spoznať!