Najpoužívanejšie krabicové riešenia na tvorbu e-shopu vo svete? | MR News

10/02/2023

Najpoužívanejšie krabicové riešenia na tvorbu e-shopu vo svete?

Existuje mnoho krabicových riešení na tvorbu e-shopu, ktoré môžu byť použité v rôznych častiach sveta. Tieto platformy ponúkajú jednoduchý spôsob, ako si vytvoriť a prevádzkovať e-shop bez nutnosti programovania alebo vývoja od základov. Nasledujú niektoré z najpoužívanejších krabicových riešení na tvorbu e-shopov vo svete:

  1. Shopify - Toto krabicové riešenie je veľmi populárne medzi malými a strednými podnikmi po celom svete. Poskytuje jednoduché riešenie pre vytvorenie a spravovanie e-shopu, ktoré umožňuje prispôsobiť dizajn, spravovať zásoby, spracovávať platby a ďalšie.

  2. WooCommerce - Táto platforma je založená na populárnom CMS WordPress a umožňuje vytvárať a spravovať e-shopy s množstvom pluginov a rozšírení. WooCommerce je v súčasnosti najpoužívanejšie riešenie pre tvorbu e-shopov a využíva ho mnoho malých i veľkých e-shopov po celom svete.

  3. Magento - Toto krabicové riešenie ponúka vysoko prispôsobiteľnú platformu pre tvorbu e-shopov, ktorá sa najviac hodí pre veľké podniky. Magento ponúka množstvo možností pre rôzne typy e-shopov, ako napríklad B2B, B2C a iné.

  4. BigCommerce - Toto riešenie ponúka vysoko prispôsobiteľnú platformu pre tvorbu e-shopov, ktorá je jednoduchá na používanie a poskytuje množstvo funkcií pre e-shopy rôznych veľkostí.

  5. PrestaShop - Toto krabicové riešenie je určené najmä pre malé a stredné e-shopy, ktoré chcú mať jednoduché a efektívne riešenie pre tvorbu a správu e-shopu. Poskytuje množstvo modulov a rozšírení pre prispôsobenie a zlepšenie funkcionality e-shopu.

  6. OpenCart - Toto riešenie ponúka jednoduchú a efektívnu platformu pre tvorbu a správu e-shopu. Poskytuje množstvo funkcionalít a jednoduché rozhranie pre používateľov.

  7. Volusion - Toto riešenie ponúka jednoduché a efektívne riešenie pre tvorbu a správu e-shopov, ktoré umožňuje jednoduché prispôsobenie dizajnu.

Naštartuj svoj biznis

Nenechajte svoje nápady nezrealizované, naštartujte svoj biznis a dosiahnite úspech.

Poďme sa spoznať!