Aké typy reklám ponúka facebook a instagram? | MR News

12/02/2023

Aké typy reklám ponúka facebook a instagram?

Facebook a Instagram ponúkajú nasledujúce typy reklám:

  1. Reklamy v news feede: Tieto reklamy sa zobrazujú v news feede používateľov na Facebooku a na Instagrame a sú jedným z najefektívnejších spôsobov, ako dosiahnuť cieľovú skupinu.

  2. Reklamy v story: Reklamy v story sa zobrazujú v príbehu používateľov na Instagrame a sú skvelým spôsobom, ako zaujať pozornosť cieľovej skupiny.

  3. Reklamy v aplikáciách: Tieto reklamy sa zobrazujú v aplikáciách na Facebooku a sú skvelým spôsobom, ako zvýšiť povedomie o vašej aplikácii.

  4. Reklamy v Marketplace: Reklamy v Marketplace sa zobrazujú v obchodnom priestore Facebooku a sú skvelým spôsobom, ako dosiahnuť cieľovú skupinu, ktorá sa zaujíma o nákup produktov.

  5. Reklamy v kolekciách: Reklamy v kolekciách sa zobrazujú v kolekciách na Instagrame a sú skvelým spôsobom, ako predstaviť svoje produkty cieľovej skupine.

  6. Reklamy na videá: Reklamy na videá sú skvelým spôsobom, ako zaujať pozornosť cieľovej skupiny a zároveň im poskytnúť viac informácií o vašich produktoch alebo službách.

  7. Reklamy na Instant Articles: Reklamy na Instant Articles sa zobrazujú v článkoch na Facebooku a sú skvelým spôsobom, ako zvýšiť povedomie o vašich článkoch.

Všetky tieto typy reklám na Facebooku a Instagrame môžu pomôcť zvýšiť povedomie o vašej spoločnosti a zlepšiť predaj. Je dôležité vybrať si správne typy reklám pre vašu spoločnosť a cieľovú skupinu, aby ste dosiahli najlepšie výsledky.

Naštartuj svoj biznis

Nenechajte svoje nápady nezrealizované, naštartujte svoj biznis a dosiahnite úspech.

Poďme sa spoznať!