Prípadová štúdia: Modernizácia online prítomnosti HC05 s využitím technológie Laravel a PWA | MR News

03/02/2024

Prípadová štúdia: Modernizácia online prítomnosti HC05 s využitím technológie Laravel a PWA

Prípadová štúdia: Digitálna transformácia HC ’05 iClinic Banská Bystrica s využitím Laravelu a PWA

Zadanie

Hokejový klub HC05 potreboval inovovať svoju online prítomnosť s cieľom zlepšiť angažovanosť fanúšikov a efektívne spravovať obsah. Hľadali riešenie, ktoré by im umožnilo poskytovať aktuálne informácie o hráčoch, tabuľkách a zápasoch, a zároveň by bolo prístupné na rôznych zariadeniach.

Riešenie

Naše IT riešenia pre HC05 zahŕňali:

  • Vývoj webového portálu a PWA (Progressive Web Application) s využitím Laravelu: Zvolili sme Laravel za jeho flexibilitu a robustnosť pre vývoj komplexného webu a PWA aplikácie. Laravel nám umožnil vytvoriť bezpečný, rýchly a responzívny web, ktorý je optimalizovaný pre mobilné zariadenia a desktop. PWA aplikácia ponúka fanúšikom možnosť nainštalovať si web ako aplikáciu priamo do ich zariadení pre jednoduchší prístup a offline funkcionality.

  • Integrácia API pre automatické aktualizácie: Využili sme API napojenie na Slovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH) na automatické získavanie najnovších dát o hráčoch, tabuľkách a zápasoch. Táto integrácia zabezpečuje, že informácie na webe sú vždy aktuálne a presné, čo pridáva významnú hodnotu pre fanúšikov hľadajúcich najnovšie štatistiky a výsledky.

  • Nasadenie analytických nástrojov a vývoj CMS s Page Builderom na mieru: Implementovali sme pokročilé analytické nástroje pre hĺbkové pochopenie správania návštevníkov. Náš na mieru vytvorený CMS s intuitívnym Page Builderom umožňuje klubu efektívne spravovať obsah, aktualizovať informácie a prispôsobiť layout stránok podľa potrieb.

Výsledky

  • Zvýšená návštevnosť a zlepšená užívateľská skúsenosť: Nový webový portál a PWA aplikácia zaznamenali výrazný nárast návštevnosti a doby strávenej na stránke, vďaka responzívnemu dizajnu a offline dostupnosti.

  • Aktuálne a presné informácie pre fanúšikov: API napojenie na SZĽH zabezpečilo, že fanúšikovia majú prístup k najnovším informáciám o hráčoch, tabuľkách a zápasoch, čo výrazne zvyšuje hodnotu webového portálu.

  • Efektívne spravovanie obsahu: Vďaka prispôsobiteľnému CMS a Page Builderu môže HC05 rýchlo a efektívne aktualizovať obsah, čím zlepšuje informovanosť a angažovanosť fanúšikov.

Záver

Projekt digitálnej transformácie pre HC05 s využitím Laravelu, PWA, API integrácie a na mieru vytvoreného CMS dokazuje, že inovatívne IT a marketingové riešenia môžu výrazne prispieť k posilneniu online prítomnosti a angažovanosti fanúšikov. Integrácia s aktuálnymi databázami SZĽH poskytla klubu a jeho fanúšikom prístup k dôležitým informáciám v reálnom čase, čo umožnilo rýchlejšiu a presnejšiu komunikáciu. Vývoj PWA aplikácie znamenal, že HC05 je teraz bližšie k svojim fanúšikom ako kedykoľvek predtým, s možnosťou jednoduchej inštalácie aplikácie na akékoľvek zariadenie pre pohodlný prístup k obsahu, dokonca aj v offline režime.

Tento projekt nie len zlepšil digitálnu prítomnosť HC05, ale tiež položil základy pre budúce inovácie a rozvoj klubu v digitálnom prostredí. Umožnil klubu lepšie rozumieť svojim fanúšikom a poskytuje nástroje pre ich ďalšie zapojenie a podporu. Výsledkom je silnejšia, dynamická a prepojená komunita okolo klubu HC05, ktorá je pripravená spoločne čeliť budúcim výzvam a úspechom.

Naštartuj svoj biznis

Nenechajte svoje nápady nezrealizované, naštartujte svoj biznis a dosiahnite úspech.

Poďme sa spoznať!