Peňaženky MONLI - tvorba eshopu, ktorý sa špecializuje na predaj peňaženiek | MR News

18/09/2023

Peňaženky MONLI - tvorba eshopu, ktorý sa špecializuje na predaj peňaženiek

KLIENT: Peňaženky MONLI - slovenská rodinná značka a krásny nadčasový produkt!

Čo je MONLI, ich vízia, misia a produkt?

Značka MONLI vznikla v roku 2020 v krásnej obci Dolná Krupá v blízkosti Trnavy na Slovensku. Bol to spontánny nápad vytvoriť krásne peňaženky z kvalitných materiálov za skvelé ceny, čím by sa zvýšila dostupnosť absolútne pre každého! MONLI vytvára nadčasový a zároveň originálny produkt. Pre svojich zákazníkov na mieru!  Každý zákazník je unikátny a originálny. Preto sa v MONLI rozhodli takto poňať aj ich produkty - peňaženky!

V rodinnom tíme MONLI vytvárajú krásnu nadčasovú módu s dôrazom na dostupnosť a dizajn vhodný pre všetkých v akomkoľvek veku. Hlavnou víziou je vytvárať nadčasové módne kúsky plné farieb, s krásnym jemným dizajnom, prevedením a najmä dostupnou cenou.

Peňaženky MONLI tak dokážu vyhovieť potrebám a vkusu väčšine žien aj mužov. Okrem toho je pre MONLI veľmi dôležitá kvalita. Neustále tvrdo pracujú na tom, aby sa zdokonaľovali a tvorili tak, aby si prišli na svoje všetky vekové kategórie mužov aj žien a mohli si tak zakúpiť akýkoľvek kúsok z kolekcií, ktorý sa im páči.

Zadanie a cieľ

Online nakupovanie ukázalo, že je to skvelý spôsob nielen na ušetrenie času, ale pre samotný jednoduchší a ľahší výber a doručenie produktu. Práve tu ale chýbal online obchod, ktorý by sa venoval priamo peňaženkám a zastupoval by požiadavky na peňaženky pre všetkých. A s dostupnosťou pre každého prichádza aj naše zadanie a zároveň riešenie!

Tvorba eshopu na mieru a komplexná identita značky

Tvorba eshopu na mieru a komplexnej identity novej značky! Kľúčovým bolo vytvoriť moderný eshop, ktorý bude mať jednoduchý nákupný proces, bude rýchly, prehľadný a zároveň zákazníkom priblíži značku MONLI a jej produkty. Jednoduchý nákupný proces má byť pre zákazníka potešením a nie starosťou. Od prezerania peňaženiek, cez objednanie až po samotné doručenie peňaženky. LIVE PREVIEW - Projekt MONLI tvorba eshopu na mieru 

Naštartuj svoj biznis

Nenechajte svoje nápady nezrealizované, naštartujte svoj biznis a dosiahnite úspech.

Poďme sa spoznať!